Köszöntő

Nagyrábé Nagyközség Önkormányzatának képviselőtestülete és minden lakosa nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján.


TOVÁBB
Eseménynaptár

Ifjusági találkozó 2004


                                              


                     


 Szünidei Ifi Party 2.


avagy Kistérségi Ifjúsági Találkozó.


 2004. augusztus 21-én 2. alkalommal került megrendezésre a Szünidei Ifi Party, mely egyben Kistérségi Ifjúsági Találkozó is volt.


A program szervezésében és lebonyolításában 45-en vettek részt. Ebből felnőtt koordinátor 3 fő, felnőtt segítő 6 fő és 36 fiatal tevékenykedett, hogy a nap sikeres legyen. 8 településről érkeztek hozzánk fiatalok:


Földes, Püspökladány, Tiszatenyő, Mikepércs, Bihartorda, Létavértes, Váncsod, Jászivány, összesen 90-en.


 A délelőtti program helyi motorosok és kerékpárosok felvonulásával indult, melyen kb. 40-en vettek részt. A vendégeinknek pusztabuszos falujáráson mutattuk be községünket. Ezt követte a fiatalok vetélkedője, melyen a vendégek és a helyiek tudásukat, ötletességüket, ügyességüket mérték össze.


  A vetélkedőn 5 csapatban 40-en versenyeztek. Aki nem óhajtott a vetélkedőbe bekapcsolódni az a Vackorbusz és a Művelődési Ház játékaival, sporteszközeivel foglalhatta le magát. Közben nagy üstben készült az ebéd. A Nagyrábéért Alapítvány elnöke   Gyenge Zsigmond köszöntötte a helyi és vendég fiatalokat. És biztatott bennünket arra, hogy mennél több ilyen tartalmas programot rendezzünk ebben a szép felújított Művelődési Házban.A vendégcsoportok és a helyi ifjúsági közösségek délután bemutatták műsoraikat. A műsorok között szerepelt mesejáték, vásári komédia, néptánc, népzene, csikós bemutató, paródia és modern táncbemutató. A programot a nagyrábéi Fifteen Girls modern táncklub show műsora zárta, mely nagy sikert aratott. Az egész napos rendezvényen kb. 300-an vettek részt, mely nagyon jó hangulatban telt. A települések fiataljai egymással megismerkedtek, barátságok szövődtek. Vacsora után együtt lazíthattak, szórakozhattak a fiatalok a discoban.


Balogh Sándorné