Ifjusági találkozó 2004


                                              


                     


 Szünidei Ifi Party 2.


avagy Kistérségi Ifjúsági Találkozó.


 2004. augusztus 21-én 2. alkalommal került megrendezésre a Szünidei Ifi Party, mely egyben Kistérségi Ifjúsági Találkozó is volt.


A program szervezésében és lebonyolításában 45-en vettek részt. Ebből felnőtt koordinátor 3 fő, felnőtt segítő 6 fő és 36 fiatal tevékenykedett, hogy a nap sikeres legyen. 8 településről érkeztek hozzánk fiatalok:


Földes, Püspökladány, Tiszatenyő, Mikepércs, Bihartorda, Létavértes, Váncsod, Jászivány, összesen 90-en.


 A délelőtti program helyi motorosok és kerékpárosok felvonulásával indult, melyen kb. 40-en vettek részt. A vendégeinknek pusztabuszos falujáráson mutattuk be községünket. Ezt követte a fiatalok vetélkedője, melyen a vendégek és a helyiek tudásukat, ötletességüket, ügyességüket mérték össze.


  A vetélkedőn 5 csapatban 40-en versenyeztek. Aki nem óhajtott a vetélkedőbe bekapcsolódni az a Vackorbusz és a Művelődési Ház játékaival, sporteszközeivel foglalhatta le magát. Közben nagy üstben készült az ebéd. A Nagyrábéért Alapítvány elnöke   Gyenge Zsigmond köszöntötte a helyi és vendég fiatalokat. És biztatott bennünket arra, hogy mennél több ilyen tartalmas programot rendezzünk ebben a szép felújított Művelődési Házban.A vendégcsoportok és a helyi ifjúsági közösségek délután bemutatták műsoraikat. A műsorok között szerepelt mesejáték, vásári komédia, néptánc, népzene, csikós bemutató, paródia és modern táncbemutató. A programot a nagyrábéi Fifteen Girls modern táncklub show műsora zárta, mely nagy sikert aratott. Az egész napos rendezvényen kb. 300-an vettek részt, mely nagyon jó hangulatban telt. A települések fiataljai egymással megismerkedtek, barátságok szövődtek. Vacsora után együtt lazíthattak, szórakozhattak a fiatalok a discoban.


Balogh Sándorné