Köszöntő

Nagyrábé Nagyközség Önkormányzatának képviselőtestülete és minden lakosa nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján.


TOVÁBB

Eseménynaptár

Teleház


 2004. márciusában ünnepelte Teleházunk negyedik születésnapját. Ebből az alkalomból születésnapi játékos vetélkedőt rendeztünk általános iskolások részére.


  


2004. július 05 – július 27-ig felnőtt számítógépes 55 órás képzés volt az önkormányzat intézményeinek dolgozói részére. A képzés hetente három alkalommal délután 17-20 óráig tartott. Teleházunkban kellő számú jelentkező esetén egész évben indítunk számítógépes tanfolyamot.

Az önkormányzat kezdeményezésével, 2004-ben elkészült egy ifjúsági felmérés. A kérdőívet fiatalok állították össze, a teleház munkatársai és Varga Matild (az ifjúsági fejlesztőfolyamat irányító szakembere) segítségével. 240 kérdőívet hordtak ki az ifjú segítők, s ebből 149 lett kitöltve.
A kitöltött kérdőívek a teleházban kerültek feldolgozásra. A folyamat eredményeként létrejött egy ifjúsági klub, mely pénteken délután 1830-től vár minden érdeklődő, csatlakozni vágyó fiatalt.
 


Az időnkbe belefér zenehallgatás, bográcsozás, sportolási lehetőség és más színes programok


Új postafiók címünk:
nagyrabe@telehaz.hu