Köszöntő

Nagyrábé Nagyközség Önkormányzatának képviselőtestülete és minden lakosa nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt településünk honlapján.


TOVÁBB

Eseménynaptár

Nyertes pályázataink
Foglalkoztatás-növelést célzó pályázat megvalósítása

TOP-5.1.2-16-HB1-2017-00001 - Foglalkoztatási együttműködések a Sárréti paktumterületen.NAGYRÁBÉ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

A PROJEKT BEMUTATÁSA:

 

A pályázat keretén belül, a Nagyrábé Nagyközség Önkormányzata rendszercsatlakozása valósul meg az országos önkormányzati ASP rendszerhez. Adó- és Pénzügyi szakrendszerhez csatlakozás, 2017. január egytől, a többi szakrendszerhez, azok üzembe helyezését követően történik a csatlakozás. A projekt teljes megvalósítása 2018. június 30. A Nagyrábé Közös Önkormányzati Hivatalhoz két önkormányzat tartozik (Nagyrábé és Bihardancsháza). A pályázatot a székhely szerinti önkormányzat, Nagyrábé Nagyközség Önkormányzata nyújtotta be. A Hivatalban 3 fő foglalkozik az adó és gazdálkodási ügyekkel. A háromból egy fő végzi Bihardancsházán a gazdálkodási feladatokat. Az önkormányzati ASP rendszerhez történő csatlakozásunk során, a Közös Hivatalt alkotó Önkormányzatoknál új munkaállomások kerülnek beszerzésre, a szükséges szoftverekkel, alkalmasak lesznek, az ASP követelményeinek teljesítésére. Szünetmentes tápegység tartozik hozzájuk, és minden munkaállomáshoz, az új személyazonosító igazolvány e-azonosítás, hitelesítés és aláírás funkciójához használható, KEKKH által bevizsgált kártyaolvasó is beszerzésre kerül. A felsorolt informatikai eszközök beszerzése nélkülözhetetlen az ASP rendszerhez való csatlakozáshoz. "Falubusz - pályázatok"

Nyertes pályázat!

"Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-től igénybe vehető támogatások"  - "Falubusz pályázatok"